Bel mij terug

Domeinnaam – domeinnamen verkeerd gespeld

Domeinnaam – domeinnamen verkeerd gespeld

Heb je enig idee hoe vaak er een domeinnamen dagelijks verkeerd wordt gespeld? Dagelijks worden er duizenden domeinnamen verkeerd gespeld en dit is erg frusterend voor zowel de bezoeker als de website eigenaar. Als website eigenaar hoop je namelijk dat iedereen jouw website gemakkelijk kan bereiken.

 

Er is een oplossing! Registreer alle denkbare verkeerd gespelde domeinnamen en laat ze doorverwijzen naar de juiste domeinnaam. Denk bijvoorbeeld aan een bekende spelfout die dagelijks veel gemaakt wordt. www.markplaats.nl, navigeer je naar deze domeinnaam dan wordt je doorgestuurd naar www.marktplaats.nl, dit is de juiste domeinnaam.

 

Marktplaats voorkomt hiermee ergernissen bij de potentiële bezoekers en loopt geen bezoekers mis die de domeinnaam per ongeluk verkeerd hebben gespeld.

 

Een win-win situatie. Een domeinnaam registreren is eenvoudig een doorverwijzing vraagt enige technische kennis.

Mark Wiggelaar